En växande gemenskap med Gud och varandra

Höstlovsäventyret

Ett dagläger brukar arrangeras på höstlovet i någon av kyrkorna i Equmenia Region Stockholm. Oftast i Immanuelskyrkan, Stockholm. Mer information kommer. Regionalt arrangemang.

Läs mer: Läger

Mer information: https://equmenia.se eller Rebecka Hellqvist

Smajl – sommarläger för barn födda 2010-2015

2-5 juli 2023. Lägret är på Hjälmargården, Vingåker. Barnen åker som en grupp från församlingen och vi har med våra egna ledare. Anmäl intresse att åka med till huvudledarna. Lägret kostar 1220 kr/pers om man bor i tält. Det går att få stöd från en lägerfond. Läs mer om lägret här:  https://hjalmargardenlager.se/smajl/

Anmälan öppnar i slutet på mars och stänger 22 maj

Vill du vara med som ledare eller har du frågor om lägret? Kontakta huvudledare Pelle Gillerstrand eller Rebecka Hellqvist

Sommaräventyret
Ett dagläger brukar arrangeras i slutet på sommarlovet i någon av församlingarna i regionen. Oftast i Immanuelskyrkan, Stockholm. Mer information kommer.
Mer information: https://equmenia.se eller Rebecka Hellqvist

Sjöviks kristendomsskola
På Sjöviks folkhögskola i Dalarna är det ”Kristendomsskola” varje sommar. Det är en slags konfirmation men pågår två veckor under fyra somrar.

Kristendomsskolan är för dig som har gått ut årskurs 7 eller är äldre. Det är två veckor fyllda av allvar, undervisning om den kristna tron och mycket glädje. Oftast har skolan arrangerats direkt efter midsommarhelgen.

Kristendomsskolan arrangeras av Sjöviks folkhögskola tillsammans med Equmenia Mitt, Stockholm och Svealand.

Frågor: Kontakta Elsa Cronhjort

Datum 2023
26 juni-8 juli
Kostnad
4 500 kr
(syskonrabatt 1000 kr
från syskon nr 2)

Sista anmälningsdag
17 april

Kurslängd 
2 veckor

Anmälan och mer information:

https://www.sjovik.eu/utbildning/kortkurser/kristendomsskolan/