En växande gemenskap med Gud och varandra

Smajl – sommarläger för barn födda 2010-2015

4-7 juli 2024. Lägret är på Hjälmargården, Vingåker. Barnen åker som en grupp från församlingen och vi har med våra egna ledare. Anmäl intresse att åka med till huvudledarna. Lägret kostar ca 1200 kr/barn om man bor i tält. Läs mer om lägret här:  https://hjalmargardenlager.se/smajl/

Anmälan öppnar i slutet på maj.

Vill du vara med som ledare eller har du frågor om lägret? Kontakta huvudledare Pelle Gillerstrand eller Rebecka Hellqvist

Sommaräventyret
Ett dagläger brukar arrangeras i slutet på sommarlovet i någon av församlingarna i Equmenia Region Stockholm. Oftast i Immanuelskyrkan, Stockholm. Mer information kommer om regionen arrangerar.

Höstlovsäventyret

Ett dagläger brukar arrangeras på höstlovet i någon av kyrkorna i Equmenia Region Stockholm. Oftast i Immanuelskyrkan, Stockholm. Mer information kommer om regionen arrangerar.

Sjöviks kristendomsskola
På Sjöviks folkhögskola i Dalarna är det ”Kristendomsskola” varje sommar. Det är en slags konfirmation men pågår två veckor under fyra somrar.

Kristendomsskolan är för dig som har gått ut årskurs 7 eller är äldre. Det är två veckor fyllda av allvar, undervisning om den kristna tron och mycket glädje. Skolan äger rum veckan efter midsommarhelgen varje år.

Kristendomsskolan arrangeras av Sjöviks folkhögskola tillsammans med Equmenia Mitt, Stockholm och Svealand.

Frågor: Kontakta Jessica Sunnerdal

Anmälan och mer information:

https://www.sjovik.eu/utbildning/kortkurser/kristendomsskolan/