En växande gemenskap med Gud och varandra
Vägar för regelbundet givande till Kyrkan vid Brommaplan

Vår församlings verksamhet är beroende av ekonomiska gåvor från medlemmar och vänner till församlingen. Små och stora gåvor tas tacksamt emot.

Våra kontonummer
Bromma baptistförsamling, som är vårt juridiska namn, har plusgiro, bankgiro samt bankkonto hos två banker som du kan använda dig av.

Plusgiro 19 65 58-1
Bankgiro 172-8443
Vårt bankkontonummer hos Nordea: 9960-3401965581
Vårt bankkontonummer hos SE-Banken: 5273-1002999
Swish-nummer 123 615 1179

Kollektomaten i entrén – betala med kort
Vi har en kollektomat i entrén där du kan använda ditt bank- eller kreditkort och ge en gåva, betala för fikat eller för olika deltagaravgifter.

Stående banköverföring
Via internet, eller med hjälp av din bank, kan du ordna med en stående banköverföring till något av församlingens bankkontonummer. En stående banköverföring innebär att du bestämmer att ett visst belopp varje månad skall överföras till något av församlingens bankkonton. På de flesta banker kan man välja på andra tidsperioder än månadsvis om det skulle vara intressant, exempelvis kvartal eller år m m.

Autogiro via Equmeniakyrkan
Via den riksorganisation som vår församling tillhör, kan du ordna med ett autogiro till oss och flera olika missionsprojekt på riksplanet. Du kan läsa mer i speciell broschyr som heter ”Vill du vara en visionsbärare?” från Equmeniakyrkan. Du kan läsa mer på Equmeniakyrkans hemsida och där även ladda ned broschyren. För autogiro krävs att du fyller i ett medgivande.

Kyrkoavgift via Equmeniakyrkan
Genom kyrkoavgiften kan du välja att stödja både Equmeniakyrkan och din lokala församling genom att 1% av din kommunalt beskattningsbara inkomst dras i deklarationen.
Fördelningen är 70% till församlingen och 30% till Equmeniakyrkan.
För att ge via kyrkoavgift behöver du skicka in ett skriftligt medgivande. Medgivandet gäller för hela kalenderåret och behöver inte förnyas. I församlingen kommer vi att uppmärksamma dig om möjligheten med kyrkoavgift på hösten, då ett medgivande måste lämnas in senast 31 oktober för att gälla under kommande kalenderår. Du kan läsa mer på Equmeniakyrkans hemsida och där även ladda ned broschyren.

Har du några frågor går det alltid att skicka den till info@kvibro.se.

Tack på förhand och Guds välsignelse!