En växande gemenskap med Gud och varandra

Information angående Corona

Uppdatering 30 december 2021

Kära vänner!

Som vi alla märkt ändras restriktioner från myndigheter ofta och vi anpassar vår verksamhet utifrån det. Därför kan det bli förändringar i vår verksamhet med kort varsel. Håll gärna koll på vår hemsida och Facebook för uppdateringar om gudstjänster, samlingar, digitala mötesplatser mm.

I det läge som råder i vårt samhälle får vi hjälpas åt, både att var med och ta ansvar för att minska smittspridningen och samtidigt fortsätta visa omsorg för varandra och för alla de människor som tillsammans utgör vår gemenskap. I allt det som nu prövar och utmanar oss ber vi om Guds ledning och förtröstan på Hans nåd. 

”Var inte rädd, jag är med dig.
Ängslas inte, jag är din Gud.
Jag ger dig styrka och hjälper dig,
stöder och räddar dig med min hand”
Jesaja 41:10

Frågor

Har du frågor gällande våra olika verksamheter i Kyrkan vid Brommaplan kan du nå oss via info@kvibro.se.
Glöm inte heller att i dessa tider ta hand om varandra och höra av dig till människor för att se om det är något du kan hjälpa dem med, eller om du behöver hjälp själv. Personalen i kyrkan finns tillgänglig som vanligt om du behöver stöd, hjälp eller någon att tala med.

Församlingen ber, var gärna med i bön

Gud, vi ber för de som är sjuka, för deras anhöriga och för de som riskerar att bli allvarligt sjuka av Corona-viruset. Var med oss i vår oro. Hjälp oss att se vad vi bäst kan göra och att låta oss ledas av dig. Vi ber för sjukvården, för Folkhälsomyndigheten och för beslutsfattare. Hjälp forskare och läkare att hitta bot. Gud, du finns alltid med oss. Välsigna och bevara oss. Amen.

Guds frid!
Elin Harrysson, församlingsföreståndare