En växande gemenskap med Gud och varandra

Verksamheten för barn och unga i Kyrkan vid Brommaplan organiseras av Equmenia Brommaplan.

Equmenia Brommaplan är en ideell förening och vi har en styrelse som leder föreningens verksamhet. Deltagare och ledare kan vara medlemmar i föreningen. Som medlem får du delta i verksamheten och vara med och påverka på årsstämman. I början av varje kalenderår hålls stämman där alla medlemmar får vara med och bestämma vilka som ska sitta i styrelsen, vad vi ska satsa på i föreningen under året. Du blir medlem genom att fylla i en medlemsblankett samt betala medlemsavgiften som är 10 kr/år.
Du kommer att få en påminnelse om att betala medlemsavgiften därefter men behöver inte fylla i blanketten igen.

Vi är en av Equmenias (Equmeniakyrkans barn- och ungdomsorganisation) ca 400 lokalföreningar. Vår förening ligger inom regionen Equmenia Stockholm. Tillsammans med alla andra medlemsföreningar har vi möjlighet att ta del av ledarutbildningar, arrangemang och påverka den nationella organisationens riktning genom att delta på organisationernas årsstämmor.

Styrelsen är ansvarig för föreningens arbete och stöttar verksamheten på olika sätt. Verksamheten leds av ideella ledare eller anställda i Kyrkan vid Brommaplan.

Är du intresserad av att bli ledare i någon av våra verksamheter? Kontakta i så fall någon av våra ledare eller någon av församlingens anställda.

Styrelse för Equmenia Brommaplan 2021:
Rebecka Hellqvist (ordf), Elin Bergman, Katherine Cash, Pelle Gillerstrand och Lena Nilsen